Stressvrij

Stress Vrij !!

Gezonder leven, actiever en bewuster werken met als doel gezond te worden en te blijven. Dagen hebben die stressvrij zijn.
Het is het waard om hier stappen in te ondernemen.

Er wordt van ons steeds meer gevraagd en het aantal impulsen is groter dan ooit. Een sessie op de Rocking Relax Chair is bij uitstek de ideale ontspanning die u zichzelf kunt aanbieden om een moment of periode van stress positief af te sluiten.

Een te hoge werkdruk, relatieproblemen, financiële problemen, of de combinatie ervan – allen kunnen veroorzakers van stress zijn. Het piekeren wat je doet over je toekomst of verleden geeft je alleen maar meer onrust en nervositeit. Zo kom je in een negatieve spiraal van nog meer negatieve gedachten, nog meer zorgen maken, nóg meer piekeren – en nóg meer vermoeidheid.

Maak jezelf Stressvrij door een Powernap

Iedere dag 20 minuten voor je zelf is een weldaad. Dat kan nu. Door 20 minuten gebruik te maken van de Wellness Nordic Rocking Relax Chair ervaar je directe ontspanning en dus vermindering van Stress.

De Wellness Rocking Relax Chair geeft door het wiegen een directe ontspanning aan de geest. Hierdoor neem je afstand van de zaken van elke dag. Het is net een soort mediteren. Doe je het vaker, dan werkt het beter. Wij adviseren dan ook dagelijks gebruik te maken van de Chair.

Voor Bedrijven

De laatste jaren zien we steeds meer kleine en grote bedrijven over gegaan tot aanschaf of lease van een of meerdere relax- of massagestoel(en) om stress en Burn-out te voorkomen.

Hiermee bieden zij hun medewerkers een gewaardeerde secundaire arbeidsvoorwaarde, namelijk een masseur die zonder afspraak te hoeven maken direct beschikbaar is wanneer het het hardst nodig is. En dat tegen minimale kosten voor de werkgever.

Daarnaast werkt het gebruik van een goede relax- of massagestoel preventief als wapen tegen ziekteverzuim. Het mes snijdt zo aan twee kanten.
De aanschaf of Lease van de Wellness Nordic Rocking Relax Chair is daarmee een investering die zich al heel snel dubbel en dwars terugverdient!

Die effectiviteit van de Wellness Nordic Rocking Relax Chair is reeds lang bewezen.

Wil je met ons overleggen wat een Rocking Relax Chair voor jouw organisatie kan betekenen?