Open Sollicitatie

Open sollicitatie:

“Is er ruimte binnen uw bedrijf voor een gemotiveerde, ervaren allround vaste medewerker met een goede dosis inzet?
Een die bijdraagt aan de gezondheid van uw bedrijf?
Een die de groei van uw bedrijf nog beter mogelijk maakt?
Dan heeft u nu uw perfecte kandidaat gevonden.”

Geachte heer/ mevrouw,

Mijn motivatie
Momenteel ben ik op zoek naar een functie die aansluit bij mijn kunde, vaardigheden en interesses. Deze functie denk ik binnen uw organisatie goed te kunnen vinden.

Bedrijven spreken mij erg aan. Ik vind het prettig mee te kunnen helpen aan het goed functioneren van alle werknemers binnen uw bedrijf. Het is mijn passie mee te werken aan de zorg voor het welzijn van alle mensen en dus ook binnen uw bedrijf.

In mijn vorige werk heb ik mij veel bezig gehouden met personen in de zorgmarkt.  Ik kan deze persoonlijke ervaringen in de gezondheidszorg goed gebruiken in uw bedrijf.

Wanneer u mij aanstelt kan ik u aangeven dat de efficiëntie en groei van uw bedrijf sterk zal kunnen toenemen. Uw collega’s zullen erg blij met me zijn. Maar ook uw klanten of gasten zullen erg tevreden zijn.

Mijn sterke punten
Ik heb jonge en frisse ideeën. Ben gemotiveerd, enthousiast, flexibel en kneedbaar. Natuurlijk ben ik 24/7 voor u inzetbaar. Mijn aanpak maakt onder andere Wellness efficiënter en economischer dan u het ergens anders kunt aanschaffen.

Mijn kennis is internationaal en up-to-date. Ik ben nog jong, maar heb ondertussen al heel wat werkervaring.

Met veel verantwoordelijkheidsgevoel kan ik mijn functie geheel zelfstandig uitoefenen. Ik heb bewust gekozen voor dit bepaalde werk. Daarin ligt mijn passie.

Mijn teamspirit en inzet voor het bedrijf staan 7 dagen in de week 24/7 geheel tot uw beschikking.

Niet alleen uw eigen werknemers, maar ook uw gasten of klanten kunnen mijn diensten goed waarderen.

De extra kosten van mijn salaris zullen ruimschoots worden terugverdiend. (zie salaris)

Ik ga uitdagingen beslist niet uit de weg want ik ben breed geïnteresseerd en inzetbaar. Ik ben van alle markten thuis en erg flexibel.

Omdat ik altijd bereid ben om nieuwe uitdagingen aan te pakken kunt u mij ondernemend & leergierig noemen. Het doel van mijn opdracht staat mij altijd helder voor ogen.

Na zorgvuldige afwegingen heb ik specifiek gekozen voor dit werk binnen uw bedrijf. Ik wil me niet te veel specialiseren, dus ik kan vele opdrachten aan.

Mijn Ervaringen
Ik heb de juiste opleidingen met veel toekomstige carrière opties. Dat weet ik omdat ik bij vorige werkgevers lange tijd heb gewerkt. Dat kan ik binnen uw bedrijf ook.

In het begin heb ik, bij andere werkgevers, veel korte contracten gehad, maar over het algemeen heb ik hard gewerkt en was ik zeker werkwillig.

De overeenkomsten tussen al mijn vorige functies is dat ik altijd het doel van mijn functioneren goed centraal heb kunnen houden. Zonder uitzondering was iedereen erg tevreden over mijn prestaties.

Daarnaast heb ik verschillende studies naast mijn vaste baan gedaan. Ik merk vaak dat ik veel heb geleerd wat ik ook binnen uw bedrijf kan toepassen.

Via mijn uitgebreide beroepsoriëntatie vond ik dit beroep. Dat ik binnen uw bedrijf wil gaan werken, is goed overdacht. Alle artsen verklaren mij dat dit specifieke werk goed passend is binnen uw bedrijf.

Het mooie is ook dat ik zelf geen enkele hinder van enige ziekte of beperking heb. Mocht dat kortstondig toch zo zijn, dan is dat snel verholpen en ben ik zo weer beter.

Mijn Salaris
Ik denk dat ik uniek ben, als ik u vertel dat er verschillende manieren zijn waarop u mij kunt belonen.

Allereerst kunt u mij, hoe gaaf is dat,  een éénmalige beloning geven.
Hoe makkelijk is dat!
Dat is makkelijk, recht door zee en u bent ik één keer klaar. Voor u dus erg economisch.

U kunt mij ook betalen door middel van een gespreide salaris regeling over een aantal jaren.

Maar het echt unieke is dat u mij ook een proeftijd kan geven van enkele weken tegen een extreem lage vergoeding. Wanneer u na deze periode besluit mij in vaste dienst te nemen, dan betaal ik die vergoeding geheel aan u terug.

Misschien zijn er zelf subsidies mogelijk voor uw bedrijf waar u mij vanuit kunt financieren. Een groot voordeel voor u is tevens dat volledig afzie van vakantiegeld en de 13e maand. Ook secundaire voorwaarden heb ik niet nodig.

U ziet het, ik ben het beslist sterk waard om te overwegen mij in vaste dienst te nemen. Ik draag beslist bij aan het optimaal functioneren van uw bedrijf.

Ik ben per direct beschikbaar.

Mijn enthousiasme voor de functie en mijn keuze om te solliciteren bij uw bedrijf licht ik natuurlijk graag mondeling toe.

Met belangstelling zie ik uw positief bericht tegemoet.


Met vriendelijke groet,

Rocking Relax Chair

 

%d bloggers liken dit: