Effectiviteit

Effectiviteit

Je zoekt efficiƫntie en effectiviteit. Je zoekt creativiteit en flexibiliteit. De voordelen van een frequente gebruik van de Rocking Relax Chair zijn groot. Het speciale schommelen werkt sterk ontspannend, vermindert opkomende klachten, zorgt voor soepele spieren en gewrichten en houdt het lijf energiek.

Eens in de zoveel tijd kunt u een masseur langs laten komen, maar dat is niet voor elke medewerker een uitkomst. Met een druk schema is die frequente massage in de praktijk vaak niet haalbaar. Dat verandert met de komst van een relaxstoel. Hiermee kan op elk gewenst moment van de dag gebruik van gemaakt worden. Precies wanneer het je uitkomt en zonder extra kosten.

Zo is er altijd tijd voor het stress vrij maken van medewerkers

De stoel is laagdrempelig, betaalbaar en effectief in gebruik. Men houdt de kleding gewoon aan en in slechts 20 minuten is men weer opgeladen om er weer vol tegenaan te gaan. De kosten per gebruik zijn maar een fractie van die van een echte masseur. Bovendien leveren onze stoelen een medisch bewezen positief effect op het terugdringen van stress en burn-out.