Doe een powernap in je nachtdienst

Zorg ervoor, dat je voor je jezelf zorgt
Nachtdienst doen is zo wie zo geen pretje. Het put je uit en het verstoord je levensritme. Veel mensen vinden het balen en zijn daarna dan ook erg uit hun doen. Het trekt een wissel op de uithoudingsvermogen.

Daar kunnen we wat aan doen. Wanneer je er voor zorgt, dat je voor jezelf zorgt!! We weten dat het houden van een kort #dutje oftewel een #powernap daarna je alertheid tot 35% kan verhogen. Doe dus een powernap!

Powernap
Een #Powernap is magisch. Het is de meest effectieve manier om als je moe en sloom bent om na de powernap wakker te wordend met een verfrissend gevoel. Onderzoeken hebben aangetoond dat een powernap veel beter is dan bijvoorbeeld een wandelingetje.

Voordelen
Er is ook aangetoond dat Powernap vele gezondheid voordelen heeft. Een powernap verbeterd het leren en het geheugen, voorkomt stress, verhoogd creativiteit, vergroot productiviteit en verlaagt zelfs het risico van hartfalen.

Doe het kort.
Een korte nap van 20 minuten is vaak het makkelijkste op het werk te doen.. Het past immers precies in de pauze. Omdat je dan niet zo diep slaapt, voel je je daarna niet duf en suf. Een powernap kan je “on the job performance” wel met 35% verbeteren. Wetenschappelijk onderzoek bevestigd dit.

Doe het vaker
Wanneer je een enkele keer een powernap doet, zul je moeite hebben met in slaap komen. Het is immer allemaal nieuw voor je. Doe je het vaker dan ga je er aan wennen dat het kan en dat het mag! Je kan dan al binnen 1 minuut in slaap vallen.

Kies het juiste hulpmiddel
Er zijn een aantal producten op de markt die zich richten op de powernap. Van een slaapkast tot een trilmatras. Van gele brillen tot blauwe brillen. Er is echter maar 1 actief speciaal gemaakt product voor de powernap en dat is de Rocking Relax Chair.

Schommelen is veelvuldig Wetenschappelijk bewezen
Er zijn vele onderzoeken gedaan naar de voordelen van schommelstoelen in vele gebruiksgebieden. Allemaal wijzen erop dat de voordelen van schommelen opleverd dat je snel en effectief rustig en kalm te gaat worden. In de ouderenzorg is de Rocking therapie dan ook internationaal bekend.

Muziek
In allerlei branches wordt gebruik gemaakt van muziek om iets te onderstrepen. Denk maar aan film muziek. Muziek maakt het spannend of juist erg rustig. Ga maar eens naar een film kijken zonder muziek. Een totaal andere ervaring. De Rocking Relax Chair met ingebouwde rustgevende muziek zorgt voor een prima ontspanning

Automatische programma’s
De Rocking Relax Chair heeft twee automatische programma’s welke de powernap perfect ondersteunen. Het Relax programma geeft 20 minuten een totale ontspanning. Het refresh programma zorgt ervoor dat je verkwikt wakker wordt na 20 minuten.

Zorg dus voor jezelf
wanneer je in de zorg werkt en je moet constant voor anderen zorgen trekt dat een wissel op je. Wanneer dat ook nog een in de nachtdienst is is dat dubbel lastig. De Rocking Relax Chair ondersteund je goed te zorgen. Voor jezelf en voor anderen.

In de Praktijk
Nu kunnen we dat we zo zeggen, maar dat moet je echt ervaren. Daarom helpen we je graag een praktijk test op te zetten om te zien hoe de Rocking relax Chair zijn werk doet! Hoe je kunt genieten van de voordelen van schommelen en muziek.

Huren
Om dit zelf te beoordelen kun je de Rocking Relax Chair eerst huren. Wanneer je daarna besluit om de Rocking Relax Chair te kopen, dan krijg je je betaalde huur terug. Is dat niet een geweldig voorstel? Bevalt het niet? Dan stuur je de stoel terug.

www.rockingrelaxchair.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.